ΤΑΝΙΑ ΜΑΡΟΥΛΗ

Γεννήθηκε στο Wesel Γερμανίας. Μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής. Έχει καταγωγή και από τους δύο γονείς το Ληξούρι της Κεφαλονιάς όπου έχει περάσει όλα τα καλοκαίρια της ζωής της.

Ζει στην Κέρκυρα, είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Στάικο και έχουν δύο παιδιά 8 χρονών και 8 μηνών αντίστοιχα.

Έχει σπουδάσει στο ΑΤΕΙ Αθήνας, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής, Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας στη «Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Νέες Τεχνολογίες».

Εργάζεται εδώ και 19 χρόνια στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών Χρηστών. Μεταξύ άλλων, σχεδιάζει, διοργανώνει και εκτελεί γενικά και ειδικά ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα προς τους χρήστες, εφαρμόζει το Πρόγραμμα Βιβλιογραφικής και Πληροφοριακής Παιδείας στους φοιτητές.

Έχει εργαστεί στη Βιβλιοθήκη - Αρχείο Γεωργίου Ι. Θεοτόκη και έχει οργανώσει πλήθος άλλων ιδιωτικών συλλογών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στη Βιβλιοθηκονομία και Επιστήμη της Πληροφόρησης.

Μιλά Αγγλικά και στοιχειώδη Γερμανικά και Γαλλικά.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται  με το διάβασμα, το θέατρο, τη φωτογραφία, την καλλιέργεια κάκτων, παχυφύτων και ανθοκομικών φυτών, το ψάρεμα και το ψαροντούφεκο.

Αγαπά ότι αφορά στα Επτάνησα και ιδιαίτερα στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα.

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το