ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΠΑΓΙΑΤΗ

Η Βιλελμίνη Παγιάτη γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1991.

Από το Μάρτιο του 2013 μέχρι σήμερα είναι επιμελήτρια του Ιατρικού Μουσείου Κέρκυρας, υπεύθυνη επικοινωνίας και συντονισμού εργασιών εκθέσεων, με καθήκοντα την προετοιμασία παρουσιάσεων, ξενάγηση και καθοδήγηση επισκεπτών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι το Μάη του 2010, εργάστηκε με ημιαπασχόληση στην υποδοχή του ξενοδοχείου Essential Property S.A. στα Μελίσσια Αττικής, σαν υπεύθυνη του τηλεφωνικού κέντρου.

Από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, εργάστηκε με ημιαπασχόληση στην υποδοχή του ξενοδοχείου The Cricketers Hotel, στους Λιαπάδες Κέρκυρας, σαν υπεύθυνη τηλεφωνικού κέντρου, στην υποδοχή και καθοδήγηση των επισκεπτών.

Από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2011, έκανε εθελοντική εργασία στη βιβλιοθήκη της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, με ταξινόμηση και χειρόγραφη καταγραφή βιβλίων.

Από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, είχε συμμετοχή στην καταγραφή και προληπτική συντήρηση του Ιστορικού Αρχείου Κέρκυρας, στη δημιουργία καταλόγων και παρείχε υποστήριξη στα τμήματα τών Γενικών Αρχείων Κέρκυρας (Ληξιαρχείο κ.α.)

Από το Δεκέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014 συμμετείχε στην καταγραφή και συντήρηση Αρχείου Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στην Πάρο, επιλογή χειρόγραφων με σκοπό την δημιουργία της απαραίτητης ηλεκτρονικής - φυσικής βιβλιοθήκης της Ιεράς Μονής.

ΣΠΟΥΔΕΣ:

Από το 2006 έως το 2009, φοίτησε στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Χολαργού, στην Αθήνα.

Από το 2010 μέχρι σήμερα σπουδάζει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, στην Κέρκυρα.

ΓΛΩΣΣΕΣ:

Αγγλικά (Lower), Ιταλικά (γνώσεις επιπέδου Celi3), Γαλλικά (βασικές γνώσεις)

ΓΝΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Εφαρμογές Windows, MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Internet (αναζήτηση και άντληση πληροφορίας)

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στις 9 Αυγούστου 2013, στο Ιατρικό Μουσείο Κέρκυρας, ήταν υπεύθυνη επιμέλειας και στησίματος ιατρικής έκθεσης με θέμα «Ιατρική Ιστορία - Ιατρών Εργαλεία» και επίσης υπεύθυνη επιμέλειας και στησίματος ιατρικής έκθεσης με θέμα «1943, Περιθάλποντας τον Άμαχο Πληθυσμό».

Στις 28 και 29 Μαρτίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, ήταν μέλος του συνεδρίου με θέμα: «Πόνος, Προσεγγίζοντας Πτυχές του».

Από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014, ήταν μέλος της παρουσίασης των εκδηλώσεων του Κέντρου Unesco Ιονίου με θέμα «Εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Ιωάννη Καπποδίστρια στην Κέρκυρα», που έκανε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιαπάδων.

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το